Praėjo pirmi mūsų metai. 🖤 Dirbome, pakavome, ir kvepiančios žvakės keliavo jums paštomatais. Sudalyvavome 2 mugėse – Design for life ir Paskutinės Minutės Kalėdinėje Mugėje menų fabrike LOFT’as. Daug žmonių, pokalbių ir naujų pažinčių. O dabar apžvelgsiu, kurios DW Home žvakės tapo jūsų mėgiamiausios šiemet.

10. NAMASTE / JASMINE & CHAI

Ši ZEN kolekcijos pažiba — pasirinkimas tų, kam norisi lengvo bei gaivaus gėlių aromato, bet nesinori pilno žydinčio sodo. Minimalistinės jazmino natos, arbatos lapai, kuriuos pagardina muskato riešutas ir trinti gvazdikėliai. 

[product:dw-home-namaste-jasmine-chai]

9. VANILLA BEAN

Kvepianti žvakė iš DW Home Signature, kurią itin pamėgo mūsų mažieji gerbėjai. Kvapnios vanilės pupelės kurias pasaldina cukraus, grietinėlės ir aromatingų prieskonių natos. Jei nepatinka vanilė, bet patinka saldumas, saldžių ir pikantiškų kvapų temoje galite paieškoti alternatyvos.

[product:dw-home-vanilla-bean]

8. SEA SALT & THYME

Čia sutinkame Farmhouse kolekcijos flagmaną, kurį jūs pamėgote dėl dailaus dangtelio bei gaivaus mineralinės jūros druskos aromato, kurį papildo čiobrelio, rozmarino, gintaro, medžio samanų bei šviesaus miško natos.

[product:dw-home-sea-salt-thyme]

7. PATCHOULI OUD

Pirma, bet ne paskutinė PRIME žvakė šiame tope. PRIME kolekcijos žvakės yra dideliuose, estetiškuose stikliniuose induose ir turi po 2 dagtis. Sodrus juodas ūdas, raudonmedis, pačiulis ir muskusas – puiki kombinacija tiems, kuriems patinka medžio natos. Jas papildo žiupsnelio egzotiško aromatingumo

[product:dw-home-patchouli-oud]

6. SANDALWOOD MYRRH

Kas gali būti geriau už 56 val. santalmedžio, miros, ąžuolo ir muskuso

[product:dw-home-sandalwood-myrrh-prime]

5. TOBACCO LEAF

DW Home Tobacco Leaf — tai viena iš kelių žvakių su tabako lapų aromatu, kurias turime savo asortimente. Tabako lapai, slyvos, gvazdikėlių natos, kurias papildo pačiulis ir gintaras kuria sodrios žalumos aromatą, kuris nėra per sunkus ir puikiai tinka svetainei ar kitai dažniau naudojamai erdvei.

[product:dw-home-tobacco-leaf]

4. APPLE HONEY BUTTER

Sviestas? Taip 🙂 Ši žvakė „išsprogo” Kalėdinėje mugėje kaip naujai atrastas Kalėdinis kvapas. Rudasis cukrus, obuoliai, cinamonas, muskatas, klevų sirupas — tobula kombinacija kuriant šiltą ir jaukią atmosferą namuose šaltais rudens ar žiemoms vakarais.

[product:dw-home-apple-honey-butter]

3. CALMING WAVES

Priėjome TOP3 bestseller’ius. Calming Waves — tai jūsų labiausiai pamėgtas kvapas iš SPA kvapų temos. Jūros dvelksmas, citrusiniai vaisiai su lengvomis kedro ir muskuso natomis.

[product:dw-home-calming-waves]

2. WOODSMOKE BOURBON

Šiemet tai buvo populiariausia dovana Vyrui ar Tėčiui. Unikalus, stiprus ir solidus aromatus iškart „pritrenkia” ir nepalieka abejingų. Statinėje brandinto burbono natos, mediena, kurią papildo grūsti juodieji pipirai, muskato riešutas bei gvazdikėliai. Daugiau susijusių kvapų galite rasti Medžio / Odos / Sodrių kvapų temos puslapyje.

[product:dw-home-woodsmoke-bourbon] 

1. WARM TOBACCO PIPE

Na, ir tikriausiai nieko nenustebins pirmoje vietoje esantis Signature kolekcijos flagmanas — Warm Tobacco Pipe, kurio pirkote tiek, kad jo laikinai nebeturime :). Šiltas pypkinio tabako aromatas, šukuota zomša, miško, žemiško pačiulio, dūmų ir odos natos. Puikiausia dovana savo darbo erdvei.

Norintiems kažko panašaus, siūlome išmėginti Tobacco Leaf, kuris yra šiek tiek lengvesnis — tabako lapų — aromatas iš tos pačios kvapų temos.

[product:dw-home-warm-tobacco-pipe]

PABAIGAI

Tokie buvo metai, tokios populiariausios žvakės. Bus įdomu palyginti sekančiais 🖤.

Na, o jei kažko užsinorėjote, galite užsakyti internetu ir jau po dienos ar dviejų turėsite puikų namų kvapą — DW Home kvepiančią žvakę — ant savo stalo .