Ar žinojai, jog nesunku namuose pakeisti atmosferą ir sukurti jaukią, nuotaiką džiuginančią aplinką? Kvapni žvakė namams – tai vienas iš būdų atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos ir sumažinti nerimą. Ieškodami būdų kaip patobulinti namų erdvę, mes atradome DW Home prekinį ženklą bei jų kvapniąsias žvakes.

DW Home žvakės namams puikiai tiks bet kokiai erdvei – miegamajam, darbo kambariui, svetainei, virtuvei. Stiprioji šių žvakių savybė – puikiai sklindantis aromatas, toks su kuriuo vargu ar gali rungtis kitos, sojų, rankų darbo ir panašios žvakės. Be to, platus kvapų pasirinkimas niekuomet neleis nuobodžiauti ir kaskart atrasi kažką naujo.

DW HOME ISTORIJA

DW HomeTai nėra naujas prekinis ženklas kvapniųjų žvakių pasaulyje. Dauguma kvepiančių žvakių mėgėjų vienu ar kitu metu yra išbandę DW Home žvakes. Kompanija buvo įkurta dar 1996m. JAV su tikslu kurti aukščiausios kokybės ir stilingas kvapnias žvakes namams, kurios ne tik užpildytų namus kvapais, tačiau ir taptų neatsiejama interjero detale, puošmena. Idėja kurti modernias stilingas žvakes DW Home kilo dar tuo metu, kai rinkoje buvo itin mažas tokio tipo žvakių pasirinkimas. Nors šiuo metu rinkoje yra gana nemažai pasirinkimo, jaukaus interjero mėgėjai renkasi DW Home dėl šių žvakių išskirtinio dizaino ir puikių kvapo savybių.


KUO YPATINGOS DW HOME ŽVAKĖS?

1. NATŪRALUS IR STIPRUS KVAPAS

Ne visos kvapnios žvakės kvepia vienodai stipriai. Kokosų vaškas turi daug geresnes kvapo įsisavinimo ir sklaidos savybes nei tradiciškai naudojamas sojų vaškas. Todėl patentuotas DW Home vaško mišinys, kurį sudaro kokosų vaškas, palmių vaškas, ir kiti ingredientai, leidžia šioms žvakėms kvepėti nepalyginamai geriau nei kitoms rankų darbo žvakėms.

Reikia pridurti, jog visi DW Home kvapai yra natūralūs ir deginant šias žvakes neišskiria jokių kenksmingų medžiagų.

2. PLATUS KVAPŲ IR STILIAUS PASIRINKIMAS

Kiti gamintojai siūlo įvairius kvepiančius produktus su tais pačiais kvapais, tuo tarpu DW Home koncentruojasi išskirtinai į žvakių dizainą ir jų kvapų tobulinimą. Būtent todėl jų kvapnių žvakių pasirinkimas yra didžiausias pasaulyje.

3. ILGAS DEGIMO LAIKAS IR KELIOS DAGTYS

Didelis indas bei unikalus vaško mišinys leidžia žvakei degti ilgiau. Didžiausios mūsų žvakės gali degti net iki 90 val.! Dviejų dagčių technologija leidžia didelei žvakei degti tolygiai ir taip prailginti degimo laiką. Dvi dagtys taip pat suteikia geresnį apšvietimą, jei žvakę naudosi jaukiam apšvietimui.

4. STILINGAS INDAS – INTERJERO DETALĖ

Tiek degant žvakei, tiek ją panaudojus, DW Home stikliniai žvakių indai papuoš tavo interjerą. Panaudotus žvakių indus galima išvalyti bei panaudoti antriniams tikslams, pavyzdžiui, laikyti smulkmenas, rašiklius ar kitas priemones, galima naudoti kaip vazonėlį gėlei ar prieskoniniam augalui sodinti.

5. RANKŲ DARBO KOKYBĖ

DW Home kvapniosios žvakės pasižymi aukšta kokybe dar ir dėl to, jog jos yra rankų darbo. Žvakių gamybos procese nėra jokių įrengimų ar automatizacijos – kiekviena iš žvakių yra pripildoma rankomis, tam, kad galutinis rezultatas būtų malonus galutiniam vartotojui.