Dauguma kvapiųjų žvakių pas mus atkeliauja stikliniuose indeliuose. Ir jei žvakės mums patinka ir jas deginame dažnai, tai šių indų pas mus prisikaupia daug - o išmesti dar panaudojamus daiktus neatitinka mūsų tvarios ideologijos.

DW Home skatina žvakių indų antrinį panaudojimą ir jį galite sekti pavyzdžiui Instagram’e #dwrepurpose

Pats paprasčiausias būdas - nedaryti nieko, o tiesiog patinkančius indelius pastatyti ant lentynos svetainėje ir laikyti kaip dekoraciją. Bet ar galime padaryti daugiau? Toliau dalinamės būdais kaip prikelti žvakių indus antram gyvenimui.

Augalų sodinimui

Mūsų subjektyvia nuomone šie indeliai atrodo daug geriau, nei pigūs plastikiniai vazonai iš prekybos centrų. Pažiūrėk, kokie charizmatiški galėtų būti Tavo augalai.

Augalas žvakės indePasodinti augalai žvakių induose
Pasodinti augalai stikliniuose induose
Sodas namuose

Dekoras ir vazos

Bet jei nesinori sodinti, galima indus, ypatingai didesnius, panaudoti kaip vazas - pamerkti gėlėms ar komponuojant dekoraciją ant stalo.

Pamerktos gėlės stikliniame inde
Stalo dekoracija iš stiklinio indo su komponuota puokšte
Rožės stiklinėje vazoje


Daiktų laikymui

Gerai, bet gal Tu nesi augalų žmogus, arba tiesiog augalų pas Tave jau per daug. Viskas tvarkoje. Štai idėjos kaip galima laikyti makiažo teptukus, vatos pagaliukus, pieštukus, ir bet kokias kitas smulkmenas.

Makiažo teptukų laikymo indas iš žvakės
Smulkmenų laikymo indas
Pieštukų laikymo indai
Vatos pagaliukų laikymo indas

Pasidaryk Pats

Čia reikės darbščių rankų ir daug kantrybės. Bet tai tik įrodymas, jog viskas yra įmanoma. Ar gali patikėti, jog ši mozaika pagaminta iš DW Home žvakių indelių? 

Mozaika iš antrinio panaudojimo stiklo, panaudojant žvakių indus
 
 

Saldumynų dėžutė

Mūsų subjektyvia nuomone šie saldainiai ką tik pasidarė dar saldesni.

Saldainių dėžutė iš žvakės indo

Žvakėms

Taip, galima pagaminti naujas žvakes ir pilti jas į tuos pačius indus. Būtent taip gimė DW Naturals žvakės, kurios pilstomos į antrinio panaudojimo stiklinius indus, kurie gal ir netobuli, bet draugiški gamtai.

Natūralios žvakės

O kaip žvakių indus panaudoji Tu? Pasidalink su žyma #dwrepurpose.