Kvepiančios žvakės yra nebrangi ir stilinga galimybė atnaujinti namų dekorą ir sukurti jaukią atmosferą. Šiame straipsnyje mes pasidalinsime idėjomis, kaip pasirinkti tinkamus žvakių kvapus įvairioms namų erdvėms, taip pat apžvelgsime DW Home žvakių kolekcijas, kurios tinka skirtingiems interjero stiliams.

Pasirinkite kvapus pagal erdvę

Svetainė

Svetainėje svarbu sukurti kvietimą pailsėti ir bendrauti. Tinkamiausi kvapai šiai erdvei yra gaivūs, švelnūs ir nepernelyg intensyvūs. Puikiai tinka žiedų, vaisių ir citrusinių kvapų deriniai. Pavyzdžiui, DW Home žvakė iš gėlių, gamtos, žalumos kolekcijos.

DW Home Homestead Greenhouse

Miegamasis

Miegamojo interjere raktinis žodis yra ramybė. Pasirinkite raminančius, švelnius kvapus, tokius kaip levanda, vanilė arba bergamotė. DW Home Zen kolekcija turi puikių pasirinkimų, kurie padės atsipalaiduoti po sunkios dienos.

DW Home Neroli Bergamot

Darbo kambarys

Erdvėje, kurioje dirbame ir mokomės, svarbu pasirinkti gaivinančius ir koncentraciją skatinančius kvapus. Citrusiniai, miško arba pipirinių kvapų deriniai yra tinkamiausi šiai erdvei. Išbandykite medžio, sodraus, žemiškų kvapų DW Home žvakes.

DW Home Ninety Six Mythical

DW Home žvakių kolekcijos skirtingiems interjero stiliams

  1. Farmhouse - puikiai tinka kaimiško stiliaus interjerams su natūraliais medžiagų ir spalvų deriniais.
  2. Signature - elegantiška kolekcija, kuri suteiks prabangos jausmą bet kokiam interjerui.
  3. Žvakės su medine dagtimi - suteikia ypatingą atmosferą ir autentiškumo pojūtį, lyg sėdėtumėte prie spragsinčio laužo.
  4. Natūralios žvakės - kolekcija, skirta tiems, kurie vertina ekologiškumą ir natūralius ingredientus.
  5. Švaru ir gaivu - šios kolekcijos žvakės puikiai atgaivins namų erdvę ir suteiks SPA atmosferos pojūtį.
  6. Vaisiai ir citrusas - gaivūs ir ryškūs vaisių, uogų bei citrusinių kvapų deriniai, tinkantys visoms erdvėms.

    Kaip pritaikyti žvakių kvapus interjere

    • Derinkite skirtingus kvapus: Eksperimentuokite su skirtingais kvapų deriniais, kad sukurtumėte savitą ir unikalią atmosferą. Pvz., galite derinti levandos kvapą su apelsinų kvapu arba bergamotę su vanile.
    • Žvakės kaip akcentas: Pasirinkite žvakes su ryškiais dizaino elementais, kurios taptų interjero akcentu. DW Home žvakės iš Signature kolekcijos suteiks stilingumo ir elegancijos.
    • Žvakių grupavimas: Grupuokite po keletą žvakių ant stalų, lentynų arba palangių taip sukurdami įdomias kompozicijas. Galite naudoti skirtingų formų, dydžių ir kvapų žvakes.
    • Žvakių dekoravimas: Papuoškite žvakes natūraliomis dekoracijomis, pvz., medžio šakelėmis, lapais arba spygliuočių šakomis. Tai suteiks jaukaus gyvumo ir natūralumo jausmą.

      Kvepiančios žvakės yra nesunkus būdas įnešti šilumą, jaukumą ir harmoniją į namų erdvę. Pasirinkite žvakių kvapus pagal savo asmeninį skonį ir interjero stilių. DW Home žvakių kolekcijų gausa leidžia atrasti būtent tai, ko ieškote.